REPUBLIKA HRVATSKA

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Kontakti | Mapa weba | English

Kontakti | English

27 01.2019.

Državni tajnik Milas otvorio "Veliko prelo" u Subotici


U subotu, 26. siječnja 2019. godine u dvorani Tehničke škole “Ivan Sarić” u Subotici održano je "Veliko prelo 2019.", manifestacija tradicijske kulture s kontinuitetom duljim od 140 godina, koju je i ove godine vrlo uspješno organizirao Hrvatski kulturni centar "Bunjevačko kolo“ iz Subotice.

Na "Veliko prelo" došli su brojni gosti i uzvanici, prijatelji i suradnici HKC "Bunjevačko kolo“ iz Bačke i drugih dijelova Vojvodine i Srbije te iz Hrvatske, koji su u veseloj atmosferi svi zajedno imali prigodu uživati u bogatstvu narodnih nošnji i ljepoti hrvatske bunjevačke glazbe, pjesme i plesa.

"Veliko prelo 2019." svečano je otvorio državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske g. Zvonko Milas, koji je u svome obraćanju istaknuo kako je lijepo biti među prijateljima i suradnicima, u atmosferi zajedništva te kako je upravo zajedništvo jamstvo uspješnog ostvarenja brojnih projekata koji će pridonijeti razvoju hrvatske zajednice u Srbiji u svakom pogledu.

„To će hrvatsko zajedništvo, kao i ostvarenje različitih programa i projekata i ubuduće – kontinuirano i još snažnije podupirati Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske i cijela Vlada Republike Hrvatske.“ -naglasio je državni tajnik Milas.

Pogledaj galeriju →

Kontakt


Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Trg hrvatskih velikana 6
10000 Zagreb

E: press@hrvatiizvanrh.hr
E: ured@hrvatiizvanrh.hr

Radno vrijeme Državnog ureda:
od ponedjeljka do petka
od 8:30 do 16:30 sati

Uredovno radno vrijeme:
za rad sa strankama:
od ponedjeljka do petka
od 9:00 do 15:00 sati