REPUBLIKA HRVATSKA

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Kontakti | Mapa weba | English

Kontakti | English

26 10.2018.

Održana Večer hrvatskih povratnika


Pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, a u organizaciji udruge Hrvatska uzdanica i suorganizaciji Hrvatske matice iseljenika, 26. listopada održana je Večer hrvatskih povratnika.

Zvonko Milas, državni tajnik a u jedno i izalslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske zahvalio je i čestitao udruzi Hrvatska uzdanica, na njihovom doprinosu i senzibilizaciji hrvatske javnosti u domovini i iseljeništvu o značaju i ulozi hrvatskog iseljeništva u stvaranju, obrani i izgradnji moderne hrvatske države. "Osnaženi predanošću ove Vlade u izgradnji proaktivnog partnerskog odnosa s hrvatskim iseljeništvom, pripadnicima hrvatske manjine u europskim državama i hrvatskim narodom u Bosni i Hercegovini, uvjeren sam da ćemo upravo i sa vašom podrškom prenijeti jednu pozitivniju sliku o našoj Domovini, a samim time biti i poticaj povratku naših iseljenika i njihovih obitelji"-zaključio je Milas.

Na Večeri hrvatskih povratnika okupili su se povratnici i iseljnici te brojne osobe iz javnog života, a prgram je dodatno uveličan kroz projekt "Pomozimo zajedno" Humanitarne udruge fra Mladen Hrkač.

Pogledaj galeriju →

Kontakt


Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Trg hrvatskih velikana 6
10000 Zagreb

E: press@hrvatiizvanrh.hr
E: ured@hrvatiizvanrh.hr

Radno vrijeme Državnog ureda:
od ponedjeljka do petka
od 8:30 do 16:30 sati

Uredovno radno vrijeme:
za rad sa strankama:
od ponedjeljka do petka
od 9:00 do 15:00 sati