REPUBLIKA HRVATSKA

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Kontakti | Mapa weba | English

Kontakti | English

28 06.2018.

Objavljen Javni poziv za dodjelu stipendija za internetsko učenje hrvatskoga jezika u akademskoj godini 2018./2019.


S ciljem upoznavanja i njegovanja hrvatske kulture i nacionalnog identiteta te promicanja suradnje i povezanosti s iseljenim Hrvatima i njihovim potomcima, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je 28. lipnja 2018. godine Javni poziv za dodjelu stipendija za internetsko učenje hrvatskoga jezika u akademskoj godini 2018./2019.

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskoga naroda ili njihovi potomci, supružnici kao i prijatelji hrvatskoga naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo, imaju navršenih 18 godina života, najmanje stečeno srednjoškolsko obrazovanje i prebivalište izvan Republike Hrvatske ili prijavljeno prebivalište/boravište u Republici Hrvatskoj, ali ne duže od dvije godine zaključno s danom objave ovog Javnog poziva.

Prijave na Javni poziv se podnose isključivo elektroničkom poštom na adresu: tecaj-hrvatskog-jezika@hrvatiizvanrh.hr, a rok za dostavu prijava sa svom potrebnom dokumentacijom je 30. srpnja 2018. godine.

Sve ostale pojedinosti navedene su u priloženom Javnom pozivu, a u slučaju potrebe za dodatnim informacijama kandidati mogu poslati pisani upit najkasnije do isteka roka za podnošenje prijava na adresu elektroničke pošte: tecaj-hrvatskog-jezika@hrvatiizvanrh.hr, ili nazvati na broj: +385 (0)1/6444-683, svaki radni dan od 10.00 - 15.00 sati.

Javni poziv
Prijavni obrazac
Public Call
Application form

Kontakt


Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Trg hrvatskih velikana 6
10000 Zagreb

E: press@hrvatiizvanrh.hr
E: ured@hrvatiizvanrh.hr

Radno vrijeme Državnog ureda:
od ponedjeljka do petka
od 8:30 do 16:30 sati

Uredovno radno vrijeme:
za rad sa strankama:
od ponedjeljka do petka
od 9:00 do 15:00 sati