REPUBLIKA HRVATSKA

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Kontakti | Mapa weba | English

Kontakti | English

21 07.2017.

Državni tajnik Milas obišao natjecatelje na sportskim terenima


-

U petak, 21.srpnja 2017., Zvonko Milas, državni tajnik Središnjeg državnog ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske obišao je sportske terene te se susreo sa sudionicima 4. Hrvatskim svjetskih igara.

„Ponosan sam na sve natjecatelje. Zaista ostavljaju srce na terenu. To je taj pobjednički duh koji nas nikada ne ostavlja i po kojem smo prepoznati u svijetu“ rekao je državni tajnik Milas koji je bodrio natjecatelje tijekom nogometnih i malonogometnih utakmica, natjecanja u stolnom tenisu te na golfu – sportskoj disciplini koja je po prvi puta uvedena na ovim Igrama.

Također se susreo s Paolom Giorgettom iz Italije, osvajačicom zlatne medalje u plivanju na Paraolimpijskim igrama održanim 2015. u Los Angelesu (SAD), koja također sudjeluje na 4. Hrvatskim svjetskim igrama.

Tijekom pretposljednjeg dana Hrvatskih svjetskih igara održavaju se završnice sportskih natjecanja. Sutra, u subotu 22.srpnja u 20 sati u klubu Roko ( Jarunska 2) bit će dodjela medalja za najbolje natjecatelje. To je ujedno i završna večer 4. Hrvatskih svjetskih igara.

FOTO: I.G.Tepeš

Pogledaj galeriju →

Kontakt


Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Trg hrvatskih velikana 6
10000 Zagreb

E: press@hrvatiizvanrh.hr
E: ured@hrvatiizvanrh.hr

Radno vrijeme Državnog ureda:
od ponedjeljka do petka
od 8:30 do 16:30 sati

Uredovno radno vrijeme:
za rad sa strankama:
od ponedjeljka do petka
od 9:00 do 15:00 sati