REPUBLIKA HRVATSKA

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Kontakti | Mapa weba | English

Kontakti | English

14 03.2016.

Predstojnica Krstičević primila organizatoricu konferencije „Napredak žena. Napredak ekonomije. Ostvari potencijal“ i članicu Savjeta Vlade RH za Hrvate izvan RH


Održana konferencija je vrijedna inicijativa u uspostavljanju, održavanju i promicanju veza matične domovine s Hrvatima izvan Republike Hrvatske

-


Nakon uspješno održane konferencije „Napredak žena. Napredak ekonomije. Ostvari potencijal“, Daria Krstičević, predstojnica Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske primila je, u petak, 11.ožujka 2016. ,Caroline Spivak, organizatoricu konferencije i članicu Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske iz Kanade.

Na sastanku se razgovaralo o mogućnostima daljnje suradnje, kako na ovom tako i na drugim projektima koji će doprinositi daljnjem unapređenju odnosa između matične domovine i Hrvata izvan Republike Hrvatske.

„Ponosni smo što je ova konferencija održana u suradnji članice Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske i Državnog ureda, kao još jedna vrijedna inicijativa u uspostavljanju, održavanju i promicanju veza matične domovine s Hrvatima izvan Republike Hrvatske. Konferencija je bila prigoda ne samo za isticanje brojnih uloga i postignuća žena u poslovnom svijetu, već i prilika za razmjenu ideja, iskustava te čvršće povezivanje žena hrvatskog podrijetla diljem svijeta“ rekla je predstojnica Krstičević koja je pozdravila zalaganje i napore koje je gospođa Spivak uložila u realizaciju ovog važnog projekta i dodala da je Državni ured, kao visoki pokrovitelj konferencije, prepoznao njen značaj te važnost utjecaja i zalaganja žena u hrvatskom društvu u domovini i izvan njenih granica te će sa zadovoljstvom sudjelovati te biti potpora u organizaciji i radu i slijedećih konferencija.

Caroline Spivak zahvalila je Državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske na potpori u njenim dosadašnjim naporima i aktivnostima te na pokroviteljstvu nad konferencijom koja za cilj ima promicanje izvrsnosti hrvatskih žena u poslovnim i društvenim odnosima u domovini i izvan njenih granica.

Kontakt


Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske
Trg hrvatskih velikana 6
10000 Zagreb

E: press@hrvatiizvanrh.hr
E: ured@hrvatiizvanrh.hr

Radno vrijeme Državnog ureda:
od ponedjeljka do petka
od 8:30 do 16:30 sati

Uredovno radno vrijeme:
za rad sa strankama:
od ponedjeljka do petka
od 9:00 do 15:00 sati